Dev maçta büyük kriz! Arjantin sahadan çekildi

Arjantin ile Brezilya arasında oynanan karşılaşmada kriz yaşandı

Dev maçta büyük kriz! Arjantin sahadan çekildi

Dünya Kupası Elemeleri'nde Brezilya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Neo Quimica Arena'daki mücadele, 22.00'de başladı. Dev maçın 6'ncı dakikasında Arjantin Milli Takımı sahadan çekildi.

BÜYÜK KRİZ 

Arjantin Milli Takımı, Brezilya'ya konuk olduğu karşılaşmanın 6'ncı dakikasında sahadan çekilme kararı aldı. Brezilya Ulusal Sağlık Kurulu yetkilileri sahaya girdi. İşte Brezilya - Arjantin maçında yaşananlar.

4 OYUNCU SINIR DIŞI EDİLMEK İSTENDİ 

Ole'nin haberine göre; Brezilya, ulusal sağlık kurulunun isteği doğrultusunda Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etmek istiyor. Brezilyalı yetkililer, dört oyuncu da İngiltere'den geldiği için sınır dışı işlemini gerçekleştirmek istiyor.

CONMEBOL İZİN VERDİ 

CONMEBOL'ün izniyle birlikte her iki takım kafilesi saat 20.18'de maçın oynanacağı stadyuma hareket etti. CONMEBOL; Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'nın karşılaşmada forma giymesine izin verdi.

YETKİLİLER SAHAYA GİRDİ 

Karşılaşmanın 3'üncü dakikasında Brezilyalı yetkilileri sahaya girdi. Brezilya Ulusal Sağlık Kurulu yetkilisi bir kişi dört oyuncuyu sahadan çıkartmak istedi.

ARJANTİN SAHADAN ÇEKİLDİ 

Bu gelişmenin ardından Arjantin cephesi yaşananlara büyük tepki gösterdi. Arjantin teknik heyetinin kararıyla birlikte futbolcular sahadan çekildi. 6'ncı dakikayla birlikte sahada hakemler ve Brezilyalı oyuncular kaldı.

MESSI TEPKİ GÖSTERDİ 

Arjantin Milli Takımı kaptanı Lionel Messi, soyunma odasına gittikten sonra yeniden sahaya geldi. Yıldız futbolcu yaşananlara tepki gösterdi ve Brezilyalı futbolcularla görüştü.

'NEDEN MAÇ ÖNCESİ GELİP KONUŞMADILAR' 

Arjantin Teknik Direktörü Scaloni de yaşananlara tepki gösterdi. Scaloni, "Yetkililer maçın ortasında sahaya girmek yerine neden maç öncesi gelip bizimle konuşmadılar?" dedi.

MAÇ ASKIYA ALINDI 

Arjantin Futbol Federasyonu yaşananlar sonrası resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Federasyon, Brezilya - Arjantin karşılaşmasının askıya alındığını duyurdu.

MESSI AÇIKLAMA YAPTI 

Lionel Messi olayın sıcaklığıyla açıklama yaptı. Lionel Messi, "3 gün önce geldiğimizde bizi gönderebilirlerdi, maçın başlamasını niye bekliyorlar ki! Bu büyük bir rezalet" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler