Dev maç öncesi şok gelişme!

Barcelona metrosu çalışanları, El Clasico'nun olduğu günde büyük bir greve giderek, seferleri durdurma kararı aldı... La Liga'da yarın oynanacak Barcelona-Real Madrid karşılaşması grev tehdidiyle karşı karşıya kaldı. 100 bin kişinin akın edeceği Nou Camp

Dev maç öncesi şok gelişme!

Barcelona metrosu çalışanları, El Clasico'nun olduğu günde büyük bir greve giderek, seferleri durdurma kararı aldı...

La Liga'da yarın oynanacak Barcelona-Real Madrid karşılaşması grev tehdidiyle karşı karşıya kaldı. 100 bin kişinin akın edeceği Nou Camp Stadı'ndaki karşılaşma için, şehirde büyük bir trafik keşmekeşinin oluşması bekleniyor. Şehrin en önemli ulaşım aracı olan ve bir çok Barça taraftarının, takımlarının maçlarına giderken tercih ettikleri metro sistemi yarın çalışmayacak.
 
Barcelona metrosu çalışanları 2 Nisan tarihi için grev kararı aldı. Yerel saatle 20.30'da başlayacak maç gününde metronun, 10.30-13.00 saatleri arasında sadece yüzde 20 ile çalışacağı, 18.30-23.30 arasında ise seferlerin yalnızca yüzde 50'sinin gerçekleştirileceği duyuruldu.
 
'Alternatif araçları tercih edin' 
 
Çalışanların maaş artışı ve kadro talebiyle gerçekleştirecekleri grevin, dev maça gelecek seyircileri olumsuz etkileyeceğine dikkat çekildi. Yetkililer konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, taraftarların alternatif ulaşım araçlarına yönelmelerini istedi. Bu yüzden stadyuma ulaşacak bazı özel otobüs seferlerinin düzenleneceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor