Dev formayı giymek istiyor

Bordo mavili takımın yeni transferlerinden Marek Sapara, İnter ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında oyuna sonradan girmesine rağmen ayağına aldığı darbe ile sakatlandı.Sapara, tedavisi devam ettiği için ligde oynanan maçlarda forma giyemenin üzüntüsünü ya

Dev formayı giymek istiyor

Bordo mavili takımın yeni transferlerinden Marek Sapara, İnter ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında oyuna sonradan girmesine rağmen ayağına aldığı darbe ile sakatlandı.

Sapara, tedavisi devam ettiği için ligde oynanan maçlarda forma giyemenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmak istediğini ifade eden Sapara, "Ciddi bir sakatlık değil ama riske girilmedi. Umarım takım arkadaşlarım bu dönemi en iyi şekilde atlatır ve ben de bundan sonraki süreçte onlara gerekli katkıyı yaparım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor