Dev Adamlara Şok İddia

Spiegel Dergisi'nin internet sayfasındaki habere göre 12 Dev Adam sık sık Palma de Mallorca'daki pizzacılarda ve kafelerde bira içtikleri iddia edildi.Oyuncularımızın sportif anlayışının pek normal olmadığı vurgulanan yazıda, "Basketçilerin farklı yaşam t

Dev Adamlara Şok İddia

Spiegel Dergisi'nin internet sayfasındaki habere göre 12 Dev Adam sık sık Palma de Mallorca'daki pizzacılarda ve kafelerde bira içtikleri iddia edildi.

Oyuncularımızın sportif anlayışının pek normal olmadığı vurgulanan yazıda, "Basketçilerin farklı yaşam tarzları vardır. Ancak bu kadarı da fazla" denildi. Diğer yandan Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Dirk Bauermann, kafilemizin toplu halde otobüsle maçlara gelirken, Hidayet'in özel şoförünün kullandığı araçla otobüsün arkasında gelmesini alışılmadık bir durum olarak yorumladı.

Karşılaşmadan bir gün önce yaptığı yorumda Bauermann, Türk basketçilerin "zıpır davranışlarının" kendi işlerine yarayacağı yorumunda bulundu. Alman basını ayrıca Hidayet ve Mehmet Okur'un takıma zarar verdiğini de iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor