Detaylar ortaya çıkıyor! Devre arası hakem heyetine sözlü saldırı

Fenerbahçeli yöneticilerden hakemlere devre arası sözlü saldırı.

Detaylar ortaya çıkıyor! Devre arası hakem heyetine sözlü saldırı

Süper Lig’in 28. Haftasında oynanan Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Maç öncesi Fenerbahçe cephesinden yapılan açıklamalar taraftarları gererken bu gerginlik daha maç başlamadan Uğurcan Çakır ve Trabzonspor il ilgili ağır küfürler içeren tezahüratlarla kendini gösterdi. Isınmak amacıyla sahaya çıkan bordo mavili oyunculara da tribünlerden küfürler edildi.

DEVRE ARASI HAKEM HEYETİNE SÖZLÜ SALDIRI

Gerginlik ve hakaret dolu tezahüratlar maç boyu devam ederken ilk devrenin son düdüğü ile bir taraftar sahaya girerek hakem Zorbay Küçük’e saldırmaya çalıştı. 

Hakem heyeti ilk yarının ardından soyunma odasına giderken tünel içerisinde Fenerbahçeli iki yöneticinin sözlü saldırısına maruz kaldı. 

ANONS YAPILMADI

Yapılanlar ikinci yarıda da devam ederken Trabzonsporlu oyuncuların kenarlara her gelişinde tribünlerden yabancı cisimler yağdı. Bir köşe vuruşunda ise Bakasetas atılan yabancı cismin isabet etmesiyle yerde kaldı. 

Yaşanan bu kadar olaya rağmen statta anons yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Karşılaşma sonrasında yaşanan olaylarla ilgili gözlemci raporları ve TFF’nin bu raporlar doğrultusunda Fenerbahçe’ye ve yöneticilerine vereceği ceza merakla bekleniyor.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor