Derincespor - Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Belediye Derincespor ile Kastamonuspor, 2. Lig mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Belediye Derincespor - Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Derincespor - Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Belediye Derincespor ile Kastamonuspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta 34. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Belediye Derincespor ile Kastamonuspor arasındaki müsabakayı Burak Akdağ yönetecek. Akdağ'ın yardımcılıklarını Burak Cansız ve Mehmet Büyükyılmaz yapacak. 4. hakem ise Armağan Çıbık olacak.

Karşılaşma öncesi iki takımın son durumu

Mücadele öncesi Belediye Derincespor 32 puanla 15. konumda yer alırken, Kastamonuspor ise 70 puanla 2. sırada bulunuyor.

Belediye Derincespor - Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Belediye Derincespor ile Kastamonuspor arasında 7 Nisan Pazar günü Belediye Derince Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 15.00'te başlayacak.

Belediye Derincespor - Kastamonuspor maçı hangi kanalda?

Belediye Derincespor - Kastamonuspor maçının hangi kanaldan yayınlanacağına dair araştırmalar yapılıyor. Belediye Derincespor - Kastamonuspor maçını canlı olarak yayınlayacak olan herhangi bir TV kanalı bulunmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler