Derelioğlu'nun açıklaması

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Pazarspor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, ikinci yarıda ortaya koydukları iyi futbol ile Pazarspor'u farklı mağlup ettiklerini söyledi. Derelioğlu, karşılaşmaya mutlak gal

Derelioğlu'nun açıklaması

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Pazarspor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, ikinci yarıda ortaya koydukları iyi futbol ile Pazarspor'u farklı mağlup ettiklerini söyledi.

Derelioğlu, karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirterek, ''Ancak ilk yarı boyunca istediğimiz futbolu sergileyemedik. Beklediğimiz pozisyonlara giremedik. Başa baş bir mücadele oldu. İkinci yarının başlamasıyla birlikte oyun karakterimizi de ortaya çıkmaya başladı. Böyle olunca da 3 gol bularak galip geldik'' dedi.

İkinci yarıda ortaya koydukları futbol ile Pazarspor'u farklı mağlup ettiklerini kaydeden Derelioğlu, ''Bu maçlar bizim için çok önemli. Kesinlikle kayıpsız ilerlememiz gerekiyor. Bundan sonra da aynı oyun anlayışı ve ciddiyeti elden bırakmamız gerekiyor. Son olarak Pazarspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor