Derelioğlu'na para cezası

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor kulübü başkanı Fikret Yavuz, Karsspor maçında teknik direktörleri İhsan Derelioğlu'na ve kırmızı kart ve sarı kart gören oyunculara para cezası verdiklerini söyledi.  Yavuz, ligin ilk maçında sonra

Derelioğlu'na para cezası

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor kulübü başkanı Fikret Yavuz, Karsspor maçında teknik direktörleri İhsan Derelioğlu'na ve kırmızı kart ve sarı kart gören oyunculara para cezası verdiklerini söyledi.

 

 Yavuz, ligin ilk maçında sonra futbolcuları uyardıklarını da belirterek, “İkinci maçımızda Ofspor'a da yenilmemiz bizi çok üzdü. Bunun için yönetim kurulumuz bu konuda tedbir ve uyarı yaptık.Geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız Karsspor maçında sarı ve kırmızı kartlı futbolculara ve hocaya para cezası verdik. Sebat maçı ile  ilgili fazla bir şey söyleyemeyeceğim. Sonuç ile ilgili bir şey demiyorum. İyi bir takım olduğumuzda sonuçla ilgili sıkıntımız kalmayacak”diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor