Derelioğlu: Rahat galibiyet aldık

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Çankırı Belediyespor'u 3-1 yenen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, rahat bir deplasman galibiyeti aldıklarını söyledi. Derelioğlu, yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor karşılaşmasının kendile

Derelioğlu: Rahat galibiyet aldık

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Çankırı Belediyespor'u 3-1 yenen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, rahat bir deplasman galibiyeti aldıklarını söyledi.

Derelioğlu, yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor karşılaşmasının kendileri için dönüm maçı olduğunu belirterek, ''Rakibimiz bizi yenmiş olsaydı, önümüze geçecekti ve zirve yarışında iddialı duruma gelecekti. Zirveden kopmamak için ve sonraki haftalara umutla bakmak için de bu deplasmanı kayıpsız geçmemiz gerekiyordu'' dedi.

Çankırı Belediyespor karşısında oyunun planlandıkları şekilde oluştuğunu ifade eden Derelioğlu, ''Rakibe bazen pozisyon vermiş olsak da gol yemeyerek, gol atarak maçı kendi lehimize çevirdik. Oyunun belli bir bölümünden sonra rakibimiz koptu. Rahat bir oyunla önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Çok zor bir deplasmandı. Çankırı ligin en iyi takımlarından birisi. Bu deplasmandan galip gelmek çok önemli'' diye konuştu.

Bu maçın kendileri için geride kaldığını kaydeden Derelioğlu, şöyle devam etti:
''Çok iyi konsantre olmamız gereken Pazar günü Erzurumspor maçı var. Hayal kırıklığı yaşamamak için şu andan itibaren bu maçı düşünmemiz, sıkı ve iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bizim takımın puan kaybettiği maçlara bakıldığında Arsinspor, Akçaabat Sebatspor gibi kendimizden daha alt sıralarda olan takımlara karşı puan kaybettik.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor