Derelioğlu maçı yorumladı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Ofspor'u 2-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, Ofspor karşısında ikinci yarıda yakaladıkları gol pozisyonlarını iyi değerlendirerek galip geldiklerini söyledi. Derelioğlu, oyuna iyi başlayama

Derelioğlu maçı yorumladı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Ofspor'u 2-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, Ofspor karşısında ikinci yarıda yakaladıkları gol pozisyonlarını iyi değerlendirerek galip geldiklerini söyledi.

Derelioğlu, oyuna iyi başlayamadıklarını belirterek, ''İlk yarıda iyi bir futbol ortaya koyamadık. Ancak Ofspor karşısında ikinci yarıda yakaladığımız gol pozisyonlarını iyi değerlendirerek galip geldik'' dedi.

Mutlaka kazanmaları gereken bir karşılaşmayı, istedikleri sonuçla geride bıraktıklarını ifade eden Derelioğlu, ''Skordan daha önemlisi, iki Trabzon takımının karşılaşmasında, Trabzon futboluna yakışır bir mücadele oldu. Yine bir diğer Trabzon takımı olan Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Hedeflerimiz var, bunlara ulaşmak için maçlarımızı kazanmalıyız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor