Derelioğlu: İsyan etti!

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, deplasmanda Karsspor'a 1-0 yenilen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, maça hakem hatalarının damgasını vurduğunu iddia etti. Derelioğlu, Karsspor karşılaşmasına iyi başladıklarını belirterek, ''Maalesef hake

Derelioğlu: İsyan etti!

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, deplasmanda Karsspor'a 1-0 yenilen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, maça hakem hatalarının damgasını vurduğunu iddia etti.

Derelioğlu, Karsspor karşılaşmasına iyi başladıklarını belirterek, ''Maalesef hakem maçın başından itibaren aleyhimizde düdükler çalmaya başladı. En önemli oyuncularımızdan biri olan Cemre'ye, maçın 15. dakikasında kırmızı kart gösterildi ve sahada 10 kişi kaldık. Buna rağmen rakip kalede pozisyon bulduk. Maalesef hakem bu maçta aslanı kediye boğdurdu. Maçı adil yönetmedi, korktuğumuz başımıza geldi'' dedi.

Trabzon Karadenizspor olarak bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Derelioğlu, ''Takım olarak üst üste 3 galibiyet alarak iyi bir çıkış yakalamıştık. Bu maçta 4. galibiyeti alacaktık ama maça hakem hataları damgasını vurdu. Bu maçta hakkımız yenildi. Maç sonrasında futbola yakışmayan çirkin görüntülere maruz kaldık. Futbolcularımızdan Gökhan ve İsmail darp edildi. Hiç arzu etmediğimiz olaylar oldu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor