Dereli amatörde maç yönetti

Turkcell Süper Lig'de son olarak geçtiğimiz hafta Beşiktaş-Denizlispor maçını yöneten, 26 Şubat'ta ise UEFA Kupası'nda Manchester City-FC Kopenhag maçını yönetecek olan Selçuk Dereli, amatör kümede düdük çaldı. Süper Lig'de bu hafta maçı bulunmayan Selçuk

Dereli amatörde maç yönetti

Turkcell Süper Lig'de son olarak geçtiğimiz hafta Beşiktaş-Denizlispor maçını yöneten, 26 Şubat'ta ise UEFA Kupası'nda Manchester City-FC Kopenhag maçını yönetecek olan Selçuk Dereli, amatör kümede düdük çaldı. Süper Lig'de bu hafta maçı bulunmayan Selçuk Dereli, Ankara İl Hakem Kurulu tarafından Amatör Süper Lig'de haftanın zorlu maçı olan Adliyespor-Yurkturspor maçına atandı. 19 Mayıs 1 No'lu sahada oynanan maça Ankaralı genç hakemler de büyük ilgi gösterdi. Amatör kümede maç yönetecek olması büyük ilgi çeken Selçuk Dereli'nin maçta yardımcılıklarını ise Kaan Ahıska ve Sertaç Başalma yaptı. Amatör kümede top koşturan futbolcularla kurduğu sıcak diyalogla dikkat çeken Selçuk Dereli, maçta iki takım lehine de birer penaltı kararı verdi. Maçta toplam 3 kez sarı kartına başvuran Selçuk Dereli'nin yönettiği karşılaşma Adliyespor'un 4-3 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Selçuk Dereli, amatör kümede maç yönetmekten büyük keyif aldığını belirterek, "Hafta sonları maçımız olmadığında veya uygun olduğumuzda zaman zaman amatör küme maçlarına çıkıyoruz. Büyük bir keyif alıyorum. Bizim için maçın amatörü, profesyoneli yok. Bütün maçlar bizim için çok keyifli geçiyor. Bugün yönettiğim maçta çok güzel geçti ve çok güzel goller atıldı" diye konuştu.

Kendisini takip eden genç hakemlere de seslenen Selçuk Dereli, "Maçları canlı olarak izlemek çok farklı. Mümkün olduğu kadar çok maçı canlı olarak izlemelerini tavsiye ediyorum. Böylelikle kendilerini daha çabuk geliştirebilirler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor