Dere'den Canalioğlu'na Ziyaret

Trabzon'da 8 derneğin bir araya gelmesiyle oluşturulan Sanatevi yönetimi Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nu ziyaret etti.Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nu ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, amaçlarının Trabzon sanatına katkı sağlamak olduğu

Dere'den Canalioğlu'na Ziyaret

Trabzon'da 8 derneğin bir araya gelmesiyle oluşturulan Sanatevi yönetimi Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nu ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, amaçlarının Trabzon sanatına katkı sağlamak olduğunu söylediler. 8 Derneğin başkanının oluşturduğu yönetim kurulu adına konuşan dönem başkanı Adnan Taç, “Amacımız Trabzon'un kültür ve sanat insanlarını bir çatı altında toplamak, birlikte hareket etmektir. Bu yönetim 8 derneğin başkanlarının oluşturduğu bir yönetimdir. Sanatçılar arasında güç birliği yaparak kentimizi sanatsal etkinliklerde daha ileriye götürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, “Trabzon bir kültür ve sanat kenti olmakla, dönemde de sanata ve sanatçıya sahip çıkmıştır. Eksikliği duyulan sanatevinin hayata geçmesi sevindiricidir. Arkadaşlarımız bilgi birikimiyle, sanatsal yönleriyle bu mekânı canlandıracaklar ve Trabzon'un hizmetine sunacaklardır. Bizler her zaman olduğu gibi destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Canalioğlu, Değirmenderespor yönetimine başarılar diledi.
Değirmenderespor yönetim kurulu ve Teknik Direktörü Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nu ziyaret etti.

2. lig 4. grupta mücadele eden Değirmenderespor kulübü ile birlikte 6 profesyonel takımın Türkiye profesyonel liglerinde mücadele ettiğini belirten Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon'un bir spor kenti olduğunu ve liglerde centilmence mücadele ettiklerini söyledi.

Sporun tanıtım için en büyük araç olduğunu belirten Başkan Canalioğlu, “Değirmenderespor'u amatör ligden bu yana takip ediyorum. Arkadaşlarımız takımları için büyük çaba harcıyorlar. Tüm zorluklara karşın kimseye yük olmadan tüm zorlukları aşıyorlar. Ben bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Spor, dostluk, barış ve kardeşliktir” diye konuştu.

Değirmenderespor Başkanı Serkan Kılıç, Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nun her zaman yanlarında olduklarına değinerek, “Başkanımız bize her zaman ağabeylik yapmıştır. Katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. O bize ağabeylik yapıyor. Trabzon'daki bütün takımlar olarak mücadelemizi centilmenlik içerisinde sürdüreceğiz ve başarılı olanı alkışlayacağız” dedi. Başkan Serkan Kılıç, Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'na sırtına adı soyadı ve 61 yazılı Değirmenderespor forması hediye etti.

Geri dönüşüm projesinde büyük başarı…

Trabzon belediyesinin başlattığı geri dönüşüm projesinde önemli mesafe alındı. Projenin devam ettiği 3 Nolu Erdoğdu mahallesinde site yöneticileri ve konut sakinlerini bilinçlendirmek amacıyla Trabzon belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce birer yazı dağıtıldı.

Trabzon belediyesinin ilk olarak pilot bölge olarak 1 ve 2 Nolu Beşirli mahallelerinde başlattığı geri dönüşüm projesinin ardından 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Siteler bölgesinde de çalışmalar yoğun şekilde devam ederken bu bölgede 3000 konuttan 35 ton ambalaj atığı toplandı.

Trabzon belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, geri dönüşüm uygulamasının başladığı 1 ve 2 Nolu mahallelerindeki tüm konutlarda çöplerin ayrıştırıldığını belirterek, “1 Nolu Beşirli mahallesinde Salı, 2 Nolu Beşirli mahallesinde ise Çarşamba günleri geri kazanılabilir atıklar çöp ile karıştırılmadan ayrı olarak toplanıyor. Vatandaşlarımız bu konuda oldukça titiz davranıyor. Trabzon'da toplam 7400 konutta bu çalışmayı sürdürüyoruz. Bu çalışmamıza katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor