Derbide kritik an

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşitkaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide siyah-beyazlıları çıldırtan bir pozisyon yaşandı. Karşılaşma 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle devam ederken, Fenerbahçeli Volkan Şen son çizgiye kadar inip topu içerideki Robi

Derbide kritik an

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşitkaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide siyah-beyazlıları çıldırtan bir pozisyon yaşandı.

Karşılaşma 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle devam ederken, Fenerbahçeli Volkan Şen son çizgiye kadar inip topu içerideki Robin Van Persie'ye çıkardı. Hollandalı futbolcu da skoru 2-2'ye getiren golü attı.

Ancak pozisyonun başlangıcında Volkan Şen'in topu kontrol ettiği an ise büyük tartışma yarattı. Topun dışarıdan çevirildiği iddiaları gündem olurken, siyah-beyazlı futbolcular da uzun süre hakeme itirazlarda bulundu.

--1759839.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler