Derbi öncesi iki takıma röntgen

Haber61/spor servisi - Fanatik Gazetesi, yarınki derbi maçı öncesi her iki takımda neler olduğunu karşılaştırdı. İşte o detay haber..BURASI TRABZONCARDOZO BOSİNGWA YOKTrabzon’un hocası Halilhodziç, taraftarın sahada görmek istediği Cardozo’nun halâ takıma

Derbi öncesi iki takıma röntgen

Haber61/spor servisi - Fanatik Gazetesi, yarınki derbi maçı öncesi her iki takımda neler olduğunu karşılaştırdı. İşte o detay haber..

BURASI TRABZON

CARDOZO BOSİNGWA YOK

Trabzon’un hocası Halilhodziç, taraftarın sahada görmek istediği Cardozo’nun halâ takıma katılamadığını ve Fenerbahçe maçında olamayacağını açıkladı, “Bosingwa da oynamayacak” dedi.

FENERBAHÇE'Yİ YENECEĞİZ

Bosnalı çalıştırıcı, kötü haberlerden sonra çok iddialı sözlerle yarını işaret etti ve “Fenerbahçe maçı için kimsenin bahanesi olamaz. Ben de Fenerbahçe’yi yenmek için elimden geleni yapacağım” mesajını gönderdi.

STADA GİREMEZLER

Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, “Trabzon’a gideceğiz” diyen Fenerbahçeli yöneticilere seslendi: Passolig kartı olmayan maça giremez. Devlet erkanının bile kartı var, onlar da girmek istiyorsa alır!

BAŞKANDA DEVREDE

Başkan da seferberlik ilan etti. Cezası sebebiyle maça giremeyecek olan Hacıosmanoğlu, karşılaşma öncesinde futbolcularla yemekte buluşacak, kritik 90 dakika öncesinde motivasyon konuşması yapacak.

 

"BURASI FENERBAHÇE" 2. SAYFADA



BURASI FENERBAHÇE

3 ASI KESİN OYNAMIYOR

2010-2011’den bu yana Trabzon’da kaybetmeyen Fenerbahçe’de de sıcak saatler yaşanıyor. Volkan, Egemen ve Meireles’siz kadro kurmak zorunda olan İsmail Kartal, her şeye rağmen hesabını 3 puan üzerine yapıyor.

CANER ERKİNDE RİSK BÜYÜK

Caner kararı ise maç saatine bırakıldı. Sağ ayak baş parmağında kısmi yırtık ve ödem bulunan Caner, oynamak istiyor ama ters bir durumda yıldız futbolcunun çok daha büyük bir sıkıntıyla karşılaşması muhtemel...

KAMP YİNE RİZE'DE OLACAK!

Sarı-Lacivertliler, son antrenmanını bu sabah yapacak, ardından saat 16.00’da taraftarlar Kanarya’yı Trabzon’a uğurlayacak. Fenerbahçe, Trabzon’a inecek, ardından Rize’ye geçip kampa girecek.

MAHMUT USLU GİTMİYOR

Başkan son kararını verdi, yine Trabzon’a gitmiyor. Ancak Aziz Yıldırım takımla bu akşam yemek yiyecek, moral verecek. Mahmut Uslu’nun da kafilede yer alma ihtimali zayıf, gidecek yöneticiler bugün.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor