Derbi karıştı! Yaralılar var

 Öncelikle Metrobüs hattında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları, ardından karşılaşma öncesinde tribüne geçtiklerinde gerildi. İki takım taraftarları arasında sözlü tartışmalar yaşandı ve zaman zaman da Fenerbahçe taraftarları güvenlik

Derbi karıştı! Yaralılar var

 

Öncelikle Metrobüs hattında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları, ardından karşılaşma öncesinde tribüne geçtiklerinde gerildi. İki takım taraftarları arasında sözlü tartışmalar yaşandı ve zaman zaman da Fenerbahçe taraftarları güvenlik çemberini aşıp, Beşiktaşlı taraftarların bulunduğu bölümdeki tel örgülere kadar geldi. Çevik kuvvet ekipleri bu bölgede ek güvenlik almak zorunda kaldı. Beşiktaş tribünlerinde bazı taraftarlar koltukları kırdı ve rakip taraf ile sahaya atmaya çalıştı.

Maçın devre arasında ise bu çabalar sonuç verdi ve iki takım taraftarları birbirlerine yabacı madde yağdırdı. Karşılıklı atılan sert cisimlerden bazıları tarafatarları yaralarken, bu taraftarlar karga tulumba tribün dışına çıkarılıp ambulansa götürüldü.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Migros kale arkası tribününün sol köşesinde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar ile onlara yakın bölümdeki Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı.

Atılan meşaleler nedeniyle bu bölümde dumanlar yükselirken, iki takım tribününden de rahatsızlanan taraftarlar oldu. Rahatsızlanan taraftarlar güvenlik ekiplerince tribünden alınarak stadyum dışına çıkarıldı ve hastaneye götürüldü.

Tribünde iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlik sonrası, güvenlik nedeniyle boş bırakılan bölgeye takviye çevik kuvvet ekibi yerleştirildi.

Karşılaşmanın 67. dakikası oynanırken, Beşiktaş tribünü önünde asılan pankart yanmaya başladı. Alevlerin arttığı sırada yapılan müdahaleyle yangın söndürülürken, stadın bu bölümünü dumanlar kapladı.

Pankart yangını sırasında Beşiktaş tribününde bir iki meşale yakıldığı, Fenerbahçe tribününden de Beşiktaşlıların üzerine meşale atıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor