Deplasman yasağı kalktı

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ yeni sezonda deplasman yasağı olmayacağını açıkladı.

Deplasman yasağı kalktı
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ yeni sezonda deplasman yasağı olmayacağını açıkladı.
Gümüşdağ açıklamasında, "Yeni sezonda deplasman yasağının kaldırılmasına karar verdik." ifadelerini kullandı.
Bu karara göre Trabzonspor,Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmalara rakip takımın seyircisi gidebilecek.
 

Kulüpler Birliği Vakfının gerçekleştirdiği toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra oluşan birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tribünlere yansımasını sağlamak amacıyla deplasman yasaklarının kaldırılmasına karar verdik. Dolayısıyla bundan sonraki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor deplasmanlarında artık tribünde taraftarların yan yana maç seyretmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu birliğin ve beraberliğin 15 Temmuz demokrasi şehitlerinden sonra çok daha önem arz ettiğine ve ihtiyaç olduğuna inanıyoruz."

Son yıllarda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor arasında yapılan maçlara deplasman takımının taraftarı alınmıyordu. Ayrıca Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki olayların ardından iki takımın maçlarına deplasman takımı taraftarı giremiyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor