Deplasman lideri Trabzonspor

Karadeniz ekibi, deplasmanda aldığı 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 16 puan toplayarak ilk yarıda deplasmanda en başarılı grafiği ortaya koydu. Trabzonspor'u 14 puan ile Ankaraspor, 12 puan ile Kayserispor takip etti. -8 DEPLASMAN MAÇI- Bord

Deplasman lideri Trabzonspor

Karadeniz ekibi, deplasmanda aldığı 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 16 puan toplayarak ilk yarıda deplasmanda en başarılı grafiği ortaya koydu.

Trabzonspor'u 14 puan ile Ankaraspor, 12 puan ile Kayserispor takip etti.

-8 DEPLASMAN MAÇI-

Bordo-mavili takım, Ankaragücü'nü 2-1, Denizlispor ve Gençlerbirliği'ni 1-0, Konyaspor'u 3-2, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 yenerken Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibi, Galatasaray'a 3-0, Bursaspor'a ise 2-1 mağlup oldu.

Trabzonspor, bütün takımların sahasında oynanılan maçların yapıldığı puan cetvelinde ise topladığı 18 puan ile 5. sırada yer aldı.

-GEÇEN SEZONA FARK ATTI-

Trabzonspor, geçen sezonun aynı döneminde ise bu sezona göre çok daha başarısız bir dönem geçirmişti.

Geçen sezon söz konusu dönemde 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, 6 puan toplayabilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor