Denizlispor'da transfer başlıyor

PTT 1'inci Lig'de bir yandan olağanüstü kongre sürecine kilitlenen Denizlispor'da yeniden anlaşma sağlanan teknik direktör Mehmet Altıparmak da transfer çalışmalarına başladı.Resmi imzayı cuma günü yapılacak olağanüstü genel kuruldan sonra atacağını söyle

Denizlispor'da transfer başlıyor
PTT 1'inci Lig'de bir yandan olağanüstü kongre sürecine kilitlenen Denizlispor'da yeniden anlaşma sağlanan teknik direktör Mehmet Altıparmak da transfer çalışmalarına başladı.
Resmi imzayı cuma günü yapılacak olağanüstü genel kuruldan sonra atacağını söyleyen Altıparmak, "Mevcut yönetime listeyi verdim. Şevki, Alperen ve Cem Tosun'un sözleşmesi devam ediyor. Kazım, İsmail, Mustafa Keçeli, Furkan, Emre Can, Serkan Atak, Veli, Mert, Genkov, Cihan ve Şenol'un takımda kalması için görüşmelere başlayacağız. İç transferi fire vermeden hızlı bir şekilde çözürsek iyi olacak. Bütçemize uygun kaliteli 8-10 transfer yaparsak çok rahat zirve mücadelesi veririz" diye konuştu.
 
KIBRISLIOĞLU İKNA OLMADI
 
Denizlispor'da geçtiğimiz cumartesi akşamı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile görüşen akil adam Abdülkadir Uslu'nun, başkanlığa devam etmesi için Hasan Kıbrıslıoğlu ile temas kurmasına rağmen olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Kıbrıslıoğlu, "Net söylüyorum ben yokum. Mutlaka başkan bulunur" dedi. Hafta boyunca uygun başkan adaylarıyla temas kuracak Abdülkadir Uslu'nun aranan niteliklere sahip isim çıkmaması durumunda kendisinin başkan adayı olacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor