Denizlispor Joel Sami'yle anlaştı

KONGRE sürecini kilitlenmesine rağmen teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın bizzat yürüttüğü iç transfer görüşmelerinde fire vermeyen Denizlispor, dış transferde de ilk bombayı patlattı. Yeşil siyahlı ekip, geçen sezon Fransa 2'nci Ligi ekiplerinden Nancy

Denizlispor Joel Sami'yle anlaştı
KONGRE sürecini kilitlenmesine rağmen teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın bizzat yürüttüğü iç transfer görüşmelerinde fire vermeyen Denizlispor, dış transferde de ilk bombayı patlattı.
 
Yeşil siyahlı ekip, geçen sezon Fransa 2'nci Ligi ekiplerinden Nancy forması giyen 31 yaşındaki Kongolu stoper Joel Sami ile prensip anlaşmasına vardı. 1.90 boyundaki defans oyuncusunun hafta içinde Denizli'ye gelerek imza atacağı bildirildi.
 
Geçen sezon Nancy'de lig ve kupa maçlarında 39 maçta görev alan Joel Sami ile yüzde 99 anlaştıklarını söyleyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, şunları söyledi:
 
"Joel Sami, defansımıza güç katacak. Kendisiyle her türlü konuda anlaştık. İş sadece imzaya kaldı. Sami'nin yakın arkadaşı yine Kongolu bir orta saha oyuncusu ile de temaslarımız sürüyor. Başka kulüplerde devrede olduğu için şu anda isim açıklayamıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler