Denizlispor 9 eksikle geliyor

Yarın akşam Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, 9 eksik ve moralsiz olarak bugün Trabzon'a hareket etti. Futbolcuların alacaklarını alamadıkları için Galatasaray maçı sonrası eylem yaparak idmanlara çıkmaması ve kulüp başkanı Ali İpe

Denizlispor 9 eksikle geliyor

Yarın akşam Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, 9 eksik ve moralsiz olarak bugün Trabzon'a hareket etti. Futbolcuların alacaklarını alamadıkları için Galatasaray maçı sonrası eylem yaparak idmanlara çıkmaması ve kulüp başkanı Ali İpek'in istifa ettiğini açıklamasıyla zor günler geçiren Denizlispor'da, önceki gün futbolcuların eylemlerine son vermesi, ardından da Ali İpek'in istifasını geri almasıyla suların durulmaya başladığı düşünülürken, teknik direktör Güvenç Kurtar'ın, Yusuf,
Caner, Zafer Demir ve 3. kaleci Bulut'u yetersiz bulduğunu açıklayarak, Trabzonspor kadrosuna almaması yeşil-siyahlı futbolcuların moralini bozdu. Trabzonspor maçı için bugün yola çıkan Denizlispor'da bu 4 futbolcunun tesislere gelmemesi dikkat çekti. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde toplanan yeşil-siyahlı futbolculardan Hasan Yiğit ve Gökhan Güleç, teknik direktör Güvenç Kurtar ile görüşerek, moralsiz olduklarını ve kadrodan çıkarılmalarını istedi. Kurtar da bu isteği kabul ederek bu futbolcuları da maç
kadrosundan çıkardı. Sakatlıkları sebebiyle Roman Kratochvil ve Bülent Ertuğrul'un yanı sıra, kart cezalısı Cesar Moreira ve maç kadrosuna alınmayan Yusuf, Zafer Demir, Caner, Bulut, Hasan Yiğit ve Gökhan Güleç'ten yoksun olarak karayolu ile İzmir'e giden yeşil-siyahlılar, buradan da uçakla Trabzon'a gidecek.

Kafilenin hareketinden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Yusuf, Caner, Bulut ve Zafer Demir'i kadro dışı bırakmadığını belirterek, "Maça gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Biz 25 kişiyiz. Tabiki kadroya giremeyenler olacak" dedi. Yusuf'un daha önce kurtarıcı olduğu yönünde kendisinin yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Kurtar, "Yusuf her zaman kurtarıcıdır. Bir şey mi var? Antrenmanlarda iyi çalışmıyordu ve performansına baktım.
İsteksiz olanları kadroya almadım. O kadar. Baktım isteksiz ve moralsizler o yüzden kadroya almadım. Kadroyu bozmayacaktım ama isteksizler. Benim Yusuf'la bir sorunum yok. Öyle bir şey demedim. Ben teknik direktörüm. Futbolcuyla teknik direktör restleşmez. Böyle bir şey olamaz. Ama Yusuf'un bir sorunu varsa ona sorun. Benim için bir sorun yok. Bugüne kadar Yusuf aleyhinde demeç vermedim" diye konuştu.

Futbolcularla görüştüğünü belirten Kurtar, "Hasan Yiğit ve Gökhan Güleç de moralsiz olduklarını söylediler, onlara da moral izni verdik. Pazartesi günü gelecekler, antrenmanda iyi çalışırlarsa ve hak ederlerse formayı alacaklar" dedi. Bir sıkıntıya sebep olmaya gerek olmadığını belirten Güvenç Kurtar, "Hiç kimse resmi olarak kadro dışı değil. 18 kişilik kadromuz var onlarla gidiyoruz" şeklinde konuştu.
Denizlispor'un Trabzonspor maçına, Souleymanou, Carlos Alberto, Burak, Fatih Yiğen, Murat Karakoç, Güray, Tomas, Serhat, Fatih Egedik (Musa Kuş), Çağlar, Christian (Selahattin) muhtemel onbiriyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor