Denizli hazırlıkları başladı

Trabzonspor Ankaragücü maçının ardından ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana dünkü maçta 90 dakika forma giye

Denizli hazırlıkları başladı

Trabzonspor Ankaragücü maçının ardından ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana dünkü maçta 90 dakika forma giyen oyuncular katılmazken, diğer futbolcular antrenmanda koşunun ardından koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. İdmanda Serkan, Onur ve Gabric ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Şenol Güneş, Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'yla ise özel olarak ilgilendi. Bu futbolcuyla kısa bir süre görüşen Güneş, bu oyuncudan koşulara katılmasını istedi. Bu arada Güneş, antrenmanı izleyen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Sportif Direktör Ünal Karaman'la da bir süre görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor