Deniz Çoban'dan Süleyman Hurma'ya gönderme'

Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının ardından canlı yayında verdiği kararlar için özür dileyen hakem Deniz Çoban daha sonra düzenlediği basın toplantısında gözyaşları içinde hakemliği bıraktığını açıklamıştı.    Konya bölgesi hakemi olan Çoban, görevden ayrı

Deniz Çoban'dan Süleyman Hurma'ya gönderme'
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının ardından canlı yayında verdiği kararlar için özür dileyen hakem Deniz Çoban daha sonra düzenlediği basın toplantısında gözyaşları içinde hakemliği bıraktığını açıklamıştı. 
 
Konya bölgesi hakemi olan Çoban, görevden ayrılınca bir gazetede yorumculuk yapmaya başladı.
 
Deniz Çoban, bugün Trabzonspor ile ilişkisini kesen Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın kendisi ile ilgili söylediklerini hatırlattı ve bir göndermede bulundu. Çoban'ın attığı tweet şöyle:
 
Hakemliği bırakınca, Süleyman Hurma "İyi oldu, on senedir telef etti milleti" dedi. Şimdi ben de ona"telef" etmediğin takım kalmadı desem, olur mu?
 
deniz-cobandan-suleyman-hurmaya-gonderme-.._4295_dhaphoto1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor