Deniz Çoban hakemliği bıraktı

Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçında yaptığı hatalar nedeniyle karşılaşma sonrası hata yaptığını söyleyip, kendiyle ilgili kararı vereceğini söyleyen hakem Deniz Çoban, düzenlediği basın toplantısıyla hakemliği bıraktığını açıkladı. Hakem Deniz Çoban, pazar

Deniz Çoban hakemliği bıraktı
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçında yaptığı hatalar nedeniyle karşılaşma sonrası hata yaptığını söyleyip, kendiyle ilgili kararı vereceğini söyleyen hakem Deniz Çoban, düzenlediği basın toplantısıyla hakemliği bıraktığını açıkladı.

Hakem Deniz Çoban, pazar günü oynanan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçında yaptığı hatalar ve maç sonunda canlı yayında hatalarından dolayı özür dilemesiyle futbol gündeminin 1 numaralı ismi olmuştu.

Çoban, maç sonu yaptığı açıklamada kendisiyle ilgili kararı kısa süresinde alacağını söyleyerek, görevi bırakma sinyali vermişti.

Basın toplantısı düzenleyen Deniz Çoban, hakemliği bıraktığını açıkladı. Gözyaşları içinde konuşan Deniz Çoban şunları söyledi:

"Hakem arkadaşlarım hep yanımdaydı. Konya'daki arkadaşlarımla benimle birlikteydi. Onlar hakemliğe devam etmemi istedi. Ama ailemden de onay aldım. Hakemliği bırakma kararımı açıklıyorum. Sayın Yıldırım Demirören'i aradım. Ona kararımı söyledim. Bu kararı almamda kimsenin etkisi, yönlendirmesi ya da baskısı olmamıştır. Tamamen hür irademle, yaptığım bir davranıştan dolayı bu noktaya geldim. Kesinlikle en ufak bir pişmanlık duymuyorum."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor