Demirözü: "Tecrübe farkı"

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Alaaddin Demirözü, "Tecrübe farkı bize 2-0'a mal oldu" dedi.   Demirözü, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Nazilli için çok özel bir gün yaş

Demirözü: "Tecrübe farkı"
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Alaaddin Demirözü, "Tecrübe farkı bize 2-0'a mal oldu" dedi.
 
Demirözü, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Nazilli için çok özel bir gün yaşandığını, Trabzonspor'u ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.
 
Trabzonspor'u tebrik eden Demirözü, şöyle konuştu:
 
"Ben soyunma odasına girdiğimde ilk işim futbolcularımı kutlamak oldu. Özellikle ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Tecrübe farkı ortaya çıktı. Bu fark bize 2-0'a mal oldu. Kupada kalan 5 maçımız ve alacağımız puanlar var inşallah. İyi bir kadroya sahibiz, kupayı da ligle götürmeye çalışacağız. Şu dakikadan itibaren Hatayspor maçı hazırlıklarına başlayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler