Demiroviç sonunda patladı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 1-0 yenen Araklıspor'da teknik direktör Mesut Demiroviç, daha lig bitmeden kendilerini ligden düşürenleri aldıkları bu galibiyetle mahcup ettiklerini söyledi. Demiroviç, bu maça iyi bir hazır

Demiroviç sonunda patladı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 1-0 yenen Araklıspor'da teknik direktör Mesut Demiroviç, daha lig bitmeden kendilerini ligden düşürenleri aldıkları bu galibiyetle mahcup ettiklerini söyledi.
Demiroviç, bu maça iyi bir hazırlık yaptıklarını belirterek, “Deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'a karşı çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Sahada savaştık ve kazanmasını bildik. Daha lig bitmeden bizi ligden düşürenleri bu galibiyetle mahcup ettik” dedi.

Önlerinde 6 maçın daha olduğunu ifade eden Demiroviç, “Kesinlikle pes etmek yok. Biz her maçtan ders çıkartıyoruz. Yozgat maçı bizim için bu saat itibariyle geride bıraktık. Kesinlikle havaya girmek yok. Yolumuza sakin ve mütevazı bir şekilde devam edeceğiz. Camiamız ve yönetimiz kenetlendi. Bu takım ligde kalacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler