Demiroviç Hacettepe'ye doğru

Hacettepe'de Osman Özdemir'den boşalan teknik direktörlük görevi için Boşnak Mesut Demiroviç'in ismi gündeme geldiği öğrenildi. Türkiye'de Boluspor, Ankaragücü ve Kırıkkalespor formalarını giyen Yugoslav asıllı Boşnak teknik direktör Mesut Demiroviç, futb

Demiroviç Hacettepe'ye doğru
Hacettepe'de Osman Özdemir'den boşalan teknik direktörlük görevi için Boşnak Mesut Demiroviç'in ismi gündeme geldiği öğrenildi. Türkiye'de Boluspor, Ankaragücü ve Kırıkkalespor formalarını giyen Yugoslav asıllı Boşnak teknik direktör Mesut Demiroviç, futbolu bıraktıktan sonra Hatayspor, Mardinspor, Afyonspor, Çankırı Belediyespor ve İran'da teknik direktörlük yaptı.

Daha sonra Araklıspor teknik direktörü olarak tekrar Türkiye'ye dönen Demiroviç'in, önümüzdeki günlerde Hacettepe ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler