Demirören'den şok iddialar

20 YILDIR ÜZERİMİZE OYUN OYNANIYOR""Burada söyleyeceklerim sadece G.Saray maçıyla ilgili değil. Son 20 yıldır sistemli olarak Beşiktaş üzerine oynanan oyunlarla ilgilidir. Bunlar 2 perdedir."  "RAKİPLERİMİZE GÖNDERİLEN ARABALARI HATIRLAYIN""Birincisi şamp

Demirören'den şok iddialar

20 YILDIR ÜZERİMİZE OYUN OYNANIYOR"

"Burada söyleyeceklerim sadece G.Saray maçıyla ilgili değil. Son 20 yıldır sistemli olarak Beşiktaş üzerine oynanan oyunlarla ilgilidir. Bunlar 2 perdedir."
 
"RAKİPLERİMİZE GÖNDERİLEN ARABALARI HATIRLAYIN"
"Birincisi şampiyonluklarımızın engellendiği şerefli ikincilikler dönemidir. Rakiplerimize gönderilen arabaları hatırlayın. Tek bir golün şampiyonu belirlediği dönemde Van'da voleybol oynanan Ankara'da basketbol skoruyla biten maçları hatırlayın. Yayın gelirlerinin bu kadar yüksek olmadığı, şampiyonlukların ekomomik değil manevi olduğu dönemlerde şampiyonluklarımız engellenmiştir."
 
"BAZI ÇEVRELER BİZDEN RAHATSIZ"
"Ama en mühimi 2. perdedir. 105 yıllık tarihi olan Beşiktaş Kulübü, Sayın Seba döneminde tesisleşme atılımına başlamış, Sayın Bilgili döneminde kurumsallaşmış ve benim dönemimle  Fulya projesi ile güçlenen ekonomik yapı bazı çevreleri rahatsız etmiş ve engelemeler başlamıştır. 101. yılda 8 puan farkla liderken başlayan dönemi ve Samsunspor maçını hatırlayın."
 
"2004'ten beri 3 büyük değil 2 büyük var yalanı zihinlere yerleştirilmeye çalışılıyor. Bu oyun sadece Beşiktaş'a karşı sistemli biçimde oynanıyor. Camiamız bu gerçeği görmelidir. Camiamız merak etmesin. Bu oyunu bozacak olan da biziz."

Beşiktaş'ın 21 yıl öncesinden başlayan "hain bir senaryonun" hedefi olduğunu savunan Demirören, "Bizi kolay lokma sananlar Beşiktaş'ın ne kadar büyük olduğunu görecekler" diye konuştu.

"GÜÇLENECEK EKONOMİK YAPIMIZ ENGELLENDİ"

Sözlerine "Büyük Beşiktaş camiasına seslenmek için karşınızdayım.. Söyleyeceklerim sadece Galatasaray maçı için değil. Son 20 sene öncesine kadar dayanan hakem hataları için ve üzerimize oynayan oyunlar için açıklama yapacağım” ifadesiyle başyalan Demirören, “Van'da voleybol kuralları ile oynanan, Ankara'da basket maçı skorları hatırlatan maçları anımsayın. Şampiyon olmanın ekonomik değil manevi olduğu ortamlarda şerefli ikincilikler yaşadık” diye konuştu.

105 yıllık kulüp tarihinde Beşiktaş'ın Seba zamanında ekonomik değerini bulduğunu, Serdar Bilgili zamanında kurumsallaştığını dile getiren Demirören, “Benim zamanımda yapılacak Seba Projesi ile birlikte güçlenecek ekonomik yapı engellenmiştir. 8 puan önde olduğumuz dönemlerde de ligin tatsız olduğu gerekçesiyle, Samsunspor maçından itibaren elimizden alınan şampiyonluğumuz.. Bu gerçekleri görmemiz gerekmektedir.." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler