Demirören'den skandal sözler! 3 Temmuz süreci...

Demirören mahkemeyi de tanımıyor!3 Temmuz süreci bitmiş…Trabzonspor’un hakkının gasp edildiği şampiyonluk kupasının çalındığı 2010-11 sezonuyla ilgili devam eden 3 Temmuz süreciyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören şok eden açık

Demirören'den skandal sözler! 3 Temmuz süreci...

Demirören mahkemeyi de tanımıyor!

3 Temmuz süreci bitmiş…

Trabzonspor’un hakkının gasp edildiği şampiyonluk kupasının çalındığı 2010-11 sezonuyla ilgili devam eden 3 Temmuz süreciyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören şok eden açıklamalarda bulundu.

TRTSPOR’da canlı yayında konuşan Demirören 3 Temmuz Süreci’nin mahkemde yeniden yargılanmasıyla ilgili konuşurken sürecin kendileri için bittiğini belirterek açıkça mahkemeden çıkacak kararı da tanımadıklarını itiraf etti.

Sürecin başından bugüne haksızlıklarla mücadele eden Trabzonspor’un açıkça karşısında duran Demirören “Mahkemeden ne sonuç çıkarsa çıksın bizim için 3 Temmuz süreci sona erdi. Bu karar bizim için değişmez” ifadelerini kullandı.

Öte yandan şike sürecinde UEFA Disiplin Kurulunun kararını Fenerbahçe'den yana kullandığını iddia ederek algı operasyonu yapmaya çalışan Demirören'in bu açıklamaları da oldukça komik bulundu. Hatırlanacağı gibi UEFA Fenerbahçe'nin şike yaptığını tespit ederek 2 yıl boyunca Avrupa'dan men etmiş ancak TFF bu karara rağmen Trabzonspor'un hakkı olan kupayı verme cesaretini gösterememişti.

Demirören’in bu açıklamalarının ardından Trabzonspor Hukuk Kurulu’nun konuyla ilgili kulübün resmi web sitesinden açıklama yapacağı öğrenildi.

İŞTE O SÖZLER!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor