Demirören'den Karadeniz'e tepki!

Mersin İdman Yurdu, Orduspor ve Samsunspor'un Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isimlere düşük maliyetle talip olmasına sinirlenen Başkan, "Gerekirse A2'ye gönderir, yine de bu fiyatlara oyuncu satmam" dedi..Transferi büyük ölçüde tamamlayan Beşiktaş’ta gelece

Demirören'den Karadeniz'e tepki!

Mersin İdman Yurdu, Orduspor ve Samsunspor'un Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isimlere düşük maliyetle talip olmasına sinirlenen Başkan, "Gerekirse A2'ye gönderir, yine de bu fiyatlara oyuncu satmam" dedi..

Transferi büyük ölçüde tamamlayan Beşiktaş’ta gelecek isimler değil, gidecek oyuncular tartışılıyor. Yabancı kontenjanı iyice şişen Siyah-Beyazlılar’da Ferrari, Holosko, Tabata ve Fink resmen transfer listesine konuldu. Bu futbolculara Süper Lig’in yeni takımları Samsunspor, Mersin İdman Yurdu ve Orduspor talip oldu. Ancak bu üç kulübün de yaptıkları teklifler Başkan Yıldırım Demirören’i kızdırdı.

Kazançları 1 milyon 800 bin ile 1 milyon 500 bin Euro arasında değişen Holosko, Fink ve Tabata’ya 500’er bin Euro’luk kiralama teklifleri sunuldu. Ayrıca Mersin İdman Yurdu 2 milyon 200 bin Euro alan Nobre’nin maaşının sadece 700 bin Euro’sunu ödemeyi önerdi. Başkan’ın bu tekliflere tepkisi sert oldu. Daha önce Zapotocny’nin maliyetini ödeyerek gönderdiklerini hatırlatan Demirören, “Biz hayır kurumu değiliz. Parası olmayan transfer yapmasın. Gidecek oyunculara para ödemeyeceğiz. Gerekirse A2’ye göndeririz, bunu alışkanlık haline getirdiler” dedi. Serdal Adalı’nın da bu doğrultuda gelen teklifleri geri çevirdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor