Demirören olaylı maç için konuşacak

Tartışmalara neden olan Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Galatasaray'ın 2-1 kazandığı ve Trabzonspor'a 4 kırmızı kart çıkan mücadelenin ar

Demirören olaylı maç için konuşacak

Tartışmalara neden olan Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı ve Trabzonspor'a 4 kırmızı kart çıkan mücadelenin ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, bir basın toplantısı düzenleyerek hakem hataları ile ilgili gerekli yaptırımların yapılacağını söyledi. Müftüoğlu'nun açıklamalarının hemen ardından TFF'den yapılan duyuruda, Başkan Yıldırım Demirören'in 24 Şubat Çarşamba günü saat 11.00'de yapılacak Olağan TFF Yönetim Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının karşısına çıkacağı belirtildi.

Açıklamada, Demirören'in toplantıda hakemlik sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler