Demirlek Kızağa Çekildi

FIFA kokartlı hakem Demirlek ligin 3. haftasındaki maçların hiçbirinde görev almayacak.Trabzon-Sivas maçıyla ilgili yapılan çok sayıda tartışmadan bir tanesi de karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek hakkında. Geçen sezon oynanan G.Saray- F.Bahçe derbisinde

Demirlek Kızağa Çekildi

FIFA kokartlı hakem Demirlek ligin 3. haftasındaki maçların hiçbirinde görev almayacak.

Trabzon-Sivas maçıyla ilgili yapılan çok sayıda tartışmadan bir tanesi de karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek hakkında. Geçen sezon oynanan G.Saray- F.Bahçe derbisinde taraftarın çıkardığı taşkınlıklara ve sahaya yabancı madde yağdırmalarına rağmen maçı devam ettiren Demirlek'in, Trabzon'daki maçı tatil etmesine en çok Karadeniz ekibi tepki vermişti.

Bu yaşananlar sonrası Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hilmi Ok'un, psikolojik olarak yıprandığını düşündüğü Demirlek'i bir süre dinlendirmeyi planladığı öğrenildi. Nitekim FIFA kokartlı hakeme ligin 3. haftasındaki maçların hiçbirinde görev verilmedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor