Demirkol haber61'e konuştu!

Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor’un başkanlarından Şamil Ekinci’nin yaptığı açıklamaya yönelik Haber61.net’e konuştu.Demirkol şunları söyledi: “Trabzonlu beni sevmezse ben kötü hissederim kendimi, çünkü ben Trabzon’u çok severim. Ben şunu söyle

Demirkol haber61'e konuştu!

Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor’un başkanlarından Şamil Ekinci’nin yaptığı açıklamaya yönelik Haber61.net’e konuştu.

Demirkol şunları söyledi: “Trabzonlu beni sevmezse ben kötü hissederim kendimi, çünkü ben Trabzon’u çok severim. Ben şunu söyledim bu ruh halinden Trabzon’un ve Trabzonspor’un biranönce çıkması lazım dedim. Benim söylediğim bu. Çünkü bu bir fayda sağlamaz, kavga etmemek lazım mümkün olduğunca. Şaibe hikayesi de şudur, 'Unutmamak lazım ki geçen sezon bu ligde Bursaspor şampiyon oldu. Fenerbahçe’yi geçerek şampiyon oldu. Bugünlerden çok daha günler yaşarken bu ülke 70’lerde 80’lerin başında Trabzonspor 6 kez şampiyon oldu. Tabiî ki bu ülkede kirlilikte vardır, temizlik de vardır. Ama her zaman vardı. Estağfurullah Trabzonspor’un 6 defa şampiyonluğuna şaibeli demiş olamam. Bu işi yapmam.

Kimsenin şampiyonluğuna, kimsenin başarısına şaibeli, çirkin, kirli demem. Söylediğim budur yayında. Şunu söyledim o dönemlerde çok kirli dönemlerdi dedim. Bu futbolla alakalı değil Türkiye’nin haliyle ilgili söylediklerim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor