Demir: Bu takımla başlasaydık...

Trabzonspor Medical Park Başantrönürü Hakan Demir ise yılın takımının Uşak Sportif, yılın koçunun ise Ozan Bulkaz olduğunu ifade etti.Takım olarak play-off'a kalamadıklarını, ancak Avrupa hedefini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirten Demir,

Demir: Bu takımla başlasaydık...

Trabzonspor Medical Park Başantrönürü Hakan Demir ise yılın takımının Uşak Sportif, yılın koçunun ise Ozan Bulkaz olduğunu ifade etti.

Takım olarak play-off'a kalamadıklarını, ancak Avrupa hedefini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirten Demir, "Harika bir takımımız var. Sezona bu takımla başlayabilseydik, çok daha başka yerlerde olabilirdik.  Oyuncularımız çok gayretliydi. İnşallah çok daha iyi olacak" dedi.

Trabzonspor Medical Park oyuncusu Caner Şentürk ise maçı kazanarak dokuzunculuk hedefine ulaşmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor