Değirmendere'de Kamp Bitti

2. Lig B'de mücadele edecek olan ekiplerimizden Değirmendere Nevşehir Avanos'ta bir ay boyunca sürdürdükleri kampı tamamlayarak Trabzon'a geldiler.Sayitoğlu, yaptığı açıklamada Nevşehir kampını tamamlayarak Trabzon'a geldiklerini belirterek, “Bir ay boyun

Değirmendere'de Kamp Bitti


2. Lig B'de mücadele edecek olan ekiplerimizden Değirmendere Nevşehir Avanos'ta bir ay boyunca sürdürdükleri kampı tamamlayarak Trabzon'a geldiler.

Sayitoğlu, yaptığı açıklamada Nevşehir kampını tamamlayarak Trabzon'a geldiklerini belirterek, “Bir ay boyunca iki etap halinde süren Nevşehir kampını sonuçlandırdık. Çok İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımımızın durumunu görebilmek için 10 hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda futbolcularımızın ortaya koyduğu performans bizleri memnun etti” dedi.

Takımda şuan hiçbir eksikliklerinin olmadığını ifade eden Sayitoğlu, “Trabzon'da çalışmalarımıza yarın 15.00'da Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüreceğiz. Gurbetci futbolcu Muhammet ve Tolgahan'ı denemek için idmanlara çıkaracağız. Gösterecekleri performansa göre bu futbolculara imza attıracağız” diye konuştu.

Atakan KADIOĞLU/ haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor