Değirmendere tarih oldu

Trabzonspor Ara takım olarak Trabzon 1461 Değirmenderespor'u aldı. Uzun süre önce başlayan görüşmeler dün sonuçlandı. Mavi Beyazlı ekip dün kulüp lokalinde yaptığı olağanüstü genel kurulla resmen Trabzonspor'un ARA takımı oldu. Kulüp lokalinde yapılan ve

Değirmendere tarih oldu

Trabzonspor Ara takım olarak Trabzon 1461 Değirmenderespor'u aldı.

Uzun süre önce başlayan görüşmeler dün sonuçlandı. Mavi Beyazlı ekip dün kulüp lokalinde yaptığı olağanüstü genel kurulla resmen Trabzonspor'un ARA takımı oldu.

Kulüp lokalinde yapılan ve divan başkanlığını Trabzonspor Hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Av Ali Sürmen'in yaptığı kongrede seçimlere Fikret Yavuz başkanlığında oluşturulan tek listeyle girildi. 120 üyesi bulunan Mavi Beyazlılarda oy kullanma hakkı bulunan 80 üye sandıkta oy kullanırken oyların tamamına yakının alan Fikret Yavuz başkanlığındaki yeni yönetim göreve seçildi. Bordo Mavililerde yapılan protokol gereği anlaşmalar imzalanırken kulüp bu gün resmen Trabzonspor'a ara takım oldu.


10 YILDA MUCİZE YARATTI
1998 yılında Değirmendere esnafı tarafından işadamı Aydın Pişiren başkanlığında Amatör olarak kurulan Değirmenderespor 5 sezon Amatör kümede mücadele etti. Pişiren 'in ardından göreve Ali Terzi getirildi.Terzinin ayrılmasıyla bu kez göreve gelen İbrahim Kaya başkanlığındaki yönetim mavi Beyazlıları 3.lige taşımayı başardı. Kaya'nın aynı sezon görevden ayrılması ile göreve gelen Serkan Kılıç başkanlığındaki yönetim ise adeta mucize yarattı. Kulüp 3 ligdeki ikinci yılında Ankara'da oynanan 2.lige terfi müsabakalarında büyük başarı sağlayarak 2.lig 4 klasman gurubuna yükseldi. 3 Yıllık profesyonellik serüveninde 72 Trabzonlu amatör futbolcuyu profesyonel dünyaya kazandıran Mavi beyazlılar bu sürede Trabzonlu olmayan yalnızca iki futbolcu İlker ve Galip yer aldı. Mavi Beyazlılar bu sürede bir çok Trabzonlu antrenörü de Profesyonel dünya ile tanıştırdı.

KILIÇ “ ŞAŞKINIM
Değirmenderespor kulübü başkanı Serkan Kılıç üzüntü ve sevinci bir arada yaşıyor. Başkan Kılıç kulüpteki sporcuların mağdur olmaması için her türlü tedbiri aldığını belirterek” Kulübü verdiğimiz için üzüntülü Trabzonspor'a verdiğimiz için ise sevinçliyim. Hala şaşkınım. Bir taraftan üzüntü bir taraftan sevinç yaşıyoruz. Türkiye'de böyle bir kulüp yoktur. 4 sezonda 70 Trabzonlu Amatör futbolcu yu profesyonel yaptık. Ligde 74 profesyonel futbolcu kullandık bunlardan Galip ve İlker dışındakilerin tümü Trabzonlu. Trabzonspor'dan sonra merkezdeki ilk 2.lig takımıyız. Bir çok ilkleri başardık. Takımımızda var olan futbolcuları mağdur etmeyeceğiz. Bize talep gelen futbolcuları değerlendireceğiz.Kimsenin geleceğiyle oynamayız “dedi.

Trabzonspor ara takım olarak, 1461 Trabzon Değirmenderespor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

 

Divan Başkanlığını Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Ali Sürmen'in yaptığı Genel Kurula katılan üyelerin oylarıyla Fikret Yavuz başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

 

Yusuf Reha Alp

Yusuf Hayırlıoğlu

Şaban Bülbül

Aytaç Akyüz

Efkan Sayitoğlu

Özer Bayraktar

Derviş Köz

Necdet Birinci

İbrahim İskender

Sebahattin Alemdar

Ertuğrul Doğan

 

Genel Kurulda denetlenme kurulu asil üyeliklerine de Ahmet Demir, İsa Güney ve Tekin Sağır getirildi.

 

Genel Kurul da dernek tüzüğünün 2. maddesine, "Sportif faaliyetleri yürütmek amacıyla şirket kurulabilir, şirketlere ortak olunabilir ya da sportif faaliyetlerini kurulmuş şirketlere devredebilir", 9. maddesine, "Sportif faaliyetleri yürütmek amacıyla şirket kurulabilir, şirketlere ortak olunabilir yada sportif faaliyetlerini kurulmuş şirketlere devredebilir ve genel kurul bu yetkisini yönetim kurulana devreder", 1. maddesine de, "Derneğin adı, forma rengi ve amblemi genel kurulun yetki devriyle yönetim kurulunca belirlenir" ifadeleri eklenerek genel kurulun onayına sunuldu ve bu maddeler oybirliğiyle kabul edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor