Değirmendere 3 Puanı İstiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, rakiplerini yenerek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.Erdem, yaptığı açıklamada, sahalarında aldıkları başarı

Değirmendere 3 Puanı İstiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, rakiplerini yenerek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Erdem, yaptığı açıklamada, sahalarında aldıkları başarılı sonuçları deplasman maçlarında da almaları gerektiğini belirterek, ''Çankırı Belediyespor maçını da normal bir deplasman maçı olarak görüyoruz. Gözümüzde rakiplerimizi büyütmüyoruz. Bizim de gücümüz ortada. Kendimize yakışan futbolu sahaya yansıttığımız taktirde bu maçtan 3 puanla döneceğimize inanıyorum'' dedi.

Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığını ifade eden Erdem, ''Herhangi bir sıkıntımız yok. Bu maçtan da 3 puan olarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor