Değirmendere 3 Puan Peşinde

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın deplasmanda Erzincanspor ile karşılaşacak Değirmenderespor'da, kulüp basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, zirveden kopmamak için bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi.Sayitoğlu, 4-2'lik Kardemir Karabükspor yenilgisinin üzün

Değirmendere 3 Puan Peşinde


TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın deplasmanda Erzincanspor ile karşılaşacak Değirmenderespor'da, kulüp basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, zirveden kopmamak için bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

Sayitoğlu, 4-2'lik Kardemir Karabükspor yenilgisinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Gruptaki liderliği kaptırdığımız için son derece üzgünüz. Yarın deplasmanda Erzincanspor ile karşılaşacağız. Bu maçla Kardemir Karabükspor yenilgisini telafi edeceğiz'' dedi.

Erzincanspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Sayitoğlu, ''Artık bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok. Zirveden kopmamak için Erzincanspor maçından 3 puan almamız gerekiyor. Alacağımız bir galibiyetle yenilginin yaralarını saracağız ve kendimizi taraftarımıza affettireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler