D.Dere Bir Puanla Yetindi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Arsinspor ile 2-2 berabere kalan Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, son dakikada attıkları golle 1 puanı almaya başardıklarını söyledi.Erdem, Arsinspor karşısında ilk yarıda pozisyon üretemediklerini belirt

D.Dere Bir  Puanla Yetindi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Arsinspor ile 2-2 berabere kalan Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, son dakikada attıkları golle 1 puanı almaya başardıklarını söyledi.

Erdem, Arsinspor karşısında ilk yarıda pozisyon üretemediklerini belirterek, ''İlk yarıda oyuna ağırlığımızı koyamadık. Rakip daha çok pozisyon buldu. Ancak ikinci yarı toparlandık ve oyuna bir denge getirdik'' dedi.

İkinci yarı rakiplerine nazaran daha organize futbol ortaya koyduklarını ifade eden Erdem, ''Maçın sonlarına doğru rakip defansı pozisyonlarımızla bunalttık. Sonunda maçın son dakikasında bulduğumuz golle bu zorlu karşılaşmadan 1 puan aldığımız için çok sevinçliyiz. Dostluk ve futbol kalitesi yönünden taraftara iyi bir maç izlettiğimize inanıyorum'' diye konuştu.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor