Davutoğlu şampiyonlar için devrede

Haber61 – Haber Servisi – Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi, İstanbul Atatürk Hava Limanında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldikten sonra Trabzon’a gelecek. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun devreye girme

Davutoğlu şampiyonlar için devrede

Haber61 – Haber Servisi – Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi, İstanbul Atatürk Hava Limanında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldikten sonra Trabzon’a gelecek. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun devreye girmesi ile birlikte gerçekleşecek görüşme sonrası Şampiyonlar Başbakanlığa ait Ana uçağı ile Trabzon’a gelecekler. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre;  Şampiyonların Trabzon gelmesi için THY ile görüşen Büyükşehir belediyesinden haberdar olan Davutoğlu, kendi hizmetinde olan “Ana uçağını” tahsis ettiği öğrenildi. Davutoğlu, “ Ülkemizi gururlandıran bu çocuklar bizzat halkın malı olan başbakanlık uçağı ile Trabzon’a gönderilecektir.”dediği öğrenildi. Kafilenin 16:30'de İstanbul'dan hareket etmesi bekleniyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor