Davanızda haklısınız!

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor Kulübü eski başkanı Sadri Şener geçtiğimiz günlerde İstanbul havaalanında karşılaştı. Sohbet ile ilgili konuşan Sadri Şener Demirören’in kendisine ‘ Davanızda haklı olabilirsiniz. Geldi

Davanızda haklısınız!
Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor Kulübü eski başkanı Sadri Şener geçtiğimiz günlerde İstanbul havaalanında karşılaştı. Sohbet ile ilgili konuşan Sadri Şener Demirören’in kendisine ‘ Davanızda haklı olabilirsiniz. Geldiğimiz noktada bunu gösteriyor. Ancak bazı gerçekleri sende biliyorsun. Bunu yapacak güce ve ortama sahip değiliz. Ne demek istediğimi anladın! Ver desinler bakalım ne oluyor’ dediğini anlattı.
 
Başbakan hiç değinmedi
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dünkü Trabzon mitinginde Trabzonsporlular’ın taleplerine yine cevap vermedi. Konuşmasında 2010-2011 sezonuna ilişkin devam eden şike sürecine dair hiçbir konuya değinmeyen Erdoğan platforma Trabzonspor atkısını boynuna takarak çıktı ama Bordo-Mavili taraftarların duymak istediği sözleri söylemedi. Trabzonsporlular, bir kez daha hayal kırıklığı yaşadılar.
 
TFF’nin vermiş olduğu adaletsiz kararın ancak siyasi otoriteyle değişebileceğine inanan Bordo-Mavili taraftarlar Başbakan’ın Trabzon’daki tutumundan sonra ise bir kez daha umutlarını ertelediler. Başbakan Erdoğan’ın dünkü mitinginde Trabzonspor’a dair sarf ettiği tek cümle ise yeni stat konusu oldu. Kupa yerine Akyazı Projesi’nden bahseden Erdoğan, yeni stat için yaklaşık 2 yıllık süre verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor