Daum'un Büyük Korkusu

Şampiyonluk vizesinin alınacağı Trabzonspor maçı öncesinde teknik direktör Christoph Daum tüm ayrıntıları değerlendiriyor. Özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda alınan 3- 1’lik yenilgi tecrübeli hocayı düşündürüyor.Çünkü Süper Lig’de kalesinde gol görmeyen

Daum'un Büyük Korkusu

Şampiyonluk vizesinin alınacağı Trabzonspor maçı öncesinde teknik direktör Christoph Daum tüm ayrıntıları değerlendiriyor. Özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda alınan 3- 1’lik yenilgi tecrübeli hocayı düşündürüyor.

Çünkü Süper Lig’de kalesinde gol görmeyen Fenerbahçe’nin Karadeniz ekibi karşısında fileleri 90 dakikada tam 3 kez havalandı. Bunda da hiç kuşkusuz Bordo-Mavili ekibin iki yıldızı Umut Bulut ve Alanzinho’nun rolü büyüktü. Bunun için de Daum kupa maçının kasetini hem kendisi izliyor hem de oyuncularına tekrar tekrar seyrettiriyor. Bunu yaparken de öğrencilerinden Umut ve Alanzinho’nun bu defa kesinlikle iyi marke edilmesini istiyor. Her ne kadar Brezilyalı yıldızın sakatlığından dolayı yarınki maçta yer alamayacağı şeklinde haberler gelse de teknik adam bunlara aldırış etmeyip önlemlerini şimdiden alıyor. Daum’un, Umut Bulut konusunda özellikle Lugano ve Bilica ikilisinin dikkatini çekip “Ona çok dikkat edin. Bu defa adım attırmayın” diyerek uyardığı öğrenildi.

‘DURAN TOPLARA DİKKAT’
Bu arada teknik direktör Daum’un oyuncularını uyardığı bir diğer konu da duran toplar. Tıpkı Fenerbahçe gibi Trabzonspor’da da bu konuda usta ayaklar var. Bunun için de Alman çalıştırıcı kaleye yakın yerlerde mümkün olduğunca faul yapılmamasını ve rakibe serbest vuruş kazandırılmamasını futbolcularından özellikle istedi. Daum’un bugün yapılacak son antrenman sonrasında da oyuncularına tüm bu konularla ilgili uyarılarda bulunacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor