Daşgün: Kupa bizim için farklı hikaye...

Gümüşhanespor'da Teknik Direktör Tarık Daşgün maçın ardından açıklamalarda bulundu

Daşgün: Kupa bizim için farklı hikaye...

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5'inci haftasında sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Gümüşhanespor'da Teknik Direktör Tarık Daşgün, gruptan çıkma şanslarının yüzde 90 daha fazla olduğunu söyledi.


DAŞGÜN: "YÜZDE 90 AVANTAJLIYIZ"

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Daşgün, son 2 aydaki en iyi zeminde maç oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu;

"Açıkçası saha zemini son 2 aydaki en iyi durumdaydı. Buzun en az olduğu zemindi. Bu şartlarda mücadele etmek kolay değil. Bu dezavantaj ama biz bunu avantaja çevirmeliyiz. Oyuncularımız bu sahaya motive oldu. Karşımızda 4 büyüklerden biri vardı. Bu zemine bu şartlara rağmen oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Trabzonspor'a da ligde başarılar diliyorum. Bu maçla birlikte avantaj yakalayan taraf olduk. Daha bir maç daha var. Ligde de kupada da önümüze maç maç bakıyoruz. Bu mantalite bizi buralara taşıdı. İnşallah gruptan çıkarız ve bir tur daha hediye etmiş oluruz."

"KUPA BİZİM İÇİN FARKLI BİR HİKAYE"

Gruptan çıkma yolunda yüzde 90 avantajlı konuma geldiklerini anlatan Daşgün, şunları söyledi;

"Trabzonspor Atiker Konyasor ile biz ise Kızılcabölükspor ile oynayacağız. Bize beraberlik yetiyor ama futbol bu, her şey olabilir. Trabzonspor'un da şansı var ama bizim şansımız yüzde 90 daha fazla. Sezon başında Gümüşhanespor'u 1'inci Lig'e taşımak için göreve geldik. Kupadan fazla bir şey beklemiyorum. Trabzonspor maçını oynarken bile hafta sonu oynayacağımız maçı düşünüyordum. Ligdeki en zor maçlarımızdan birini oynayacağız. Rotasyonlu kadro ile oynadık. Bizde kim oynarsa oynasın yüreğiyle mücadele ediyor. İnşallah bu birliktelik sezon sonuna kadar devam eder ve Gümüşhanespor'u olması gerektirdiği yere taşırız. Kupa bizim ayrı bir hikayedir ve sonuçları bizi çok fazla etkilemez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler