Dame N'doye sözünü tuttu, şampiyon yaptı

Dame N'doye Senegal basınına konuştu

Dame N'doye sözünü tuttu, şampiyon yaptı

Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak Danimarka ekibi Kopenhag'a transfer olan Dame N'Doye, Lacivert-Beyazlılar'da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Danimarka'da 26 hafta süren normal sezonu 61 puanla tamamlayan Kopenhag, şampiyonluk grubundaki 7. maçında Brondby'i ağırladı. Skov, N'Doye ve Falk'ın golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı ve puanını 82'ye çıkardı. Şampiyonluğu garantileyen Kopenhag, ligde 13. zaferini elde etti.

Dame N'Doye ise bu süreçte çıktığı 32 lig maçında 22 gol ve 4 asistlik performans sergiledi

Dame N'Doye Trabzonspor'dana yrılık sürecinde, "Trabzonspor'da sadece 5 gol attım, çünkü kanatta oynatıldım. Ben bir kanat oyuncusu değilim, ben forvetim, golcüyüm" sözlerini kullanmıştı

Senegal basınına röportaj veren Dame N'Doye, milli takımı bırakmadığını ancak Mbaye Diagne gibi oyuncuların varlığı nedeniyle kendisine şans gelmediğini belirtti.

''BEN YOKUM ÇÜNKÜ DIAGNE VAR''

34 yaşındaki forvet, ''Milli takıma çağrılmıyorum çünkü kadroda benden daha iyi oyuncular var. Galatasaray'dan Mbaye Diagne ve Alanyaspor'dan Papiss Cisse gibi...Kariyerimin sonuna kadar iyi oynamaya çalışıp insanlara zevk vermek istiyorum. Milli takım da neden olmasın? Oraya tekrar dönmek çok isterim.'' diye konuştu.

Dame N'Doye, Sengal'in Madagaskar ve Mali ile oynadığı son iki maçın kadrosuna alınmazken Mbaye Diagne kadroya davet almış ancak sakatlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor