Daha önce Trabzonspor'u istemedi şimdi ise...

Trabzonspor’un gelecek sezon için sürdürdüğü transfer çalışmaları noktasında Avusturyalı sol bek Christian Fuchs’un ismi de gündeme geldi.Fuchs için girişim yaptığı iddia edilen bordo mavililerin transferi her an bitirebileceği öne sürülüyor.DAHA ÖNCE İST

Daha önce Trabzonspor'u istemedi şimdi ise...

Trabzonspor’un gelecek sezon için sürdürdüğü transfer çalışmaları noktasında Avusturyalı sol bek Christian Fuchs’un ismi de gündeme geldi.

Fuchs için girişim yaptığı iddia edilen bordo mavililerin transferi her an bitirebileceği öne sürülüyor.

DAHA ÖNCE İSTEMEMİŞTİ

Trabzonspor’un gündemindeki Fuchs’u bordo mavililer daha eskiden de tanıyor. Avusturyalı futbolcu 2011 yılında Mainz 05’te oynarken de Trabzonspor’un radarına girmiş hatta çok ciddi girişimlerde bulunulmuştu.

O dönem oyuncunun kulübüyle anlaşan Trabzonspor kendisiyle yaptığı görüşmede ise sonuç alamamıştı. olmuştu. Fuchs Trabzonsporlu yöneticilere Trabzon’dan daha büyük bir şehirde ve kulüpte oynayacağını söyleyerek Schalke’ye gitmeyi tercih etmişti.

Aradan geçen 4 yıl sonunda Fuchs’un yeniden gündeme gelmesi bu yaşananlarından ardından ilginç bir tesadüf olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor