'Daha önce de akvaryum kırdım ve tv fırlattım'

Haber61/Haber ServisiZiraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Medicana Sivasspor normal süresi 2-2 biten maçın uzatma bölümünde attığı golle Trabzonspor'u 3-2 yenerek çeyrek finale yükselmesinin ardından en fazla konuşulan konular arasında çıldıran Trabz

'Daha önce de akvaryum kırdım ve tv fırlattım'

Haber61/Haber Servisi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Medicana Sivasspor normal süresi 2-2 biten maçın uzatma bölümünde attığı golle Trabzonspor'u 3-2 yenerek çeyrek finale yükselmesinin ardından en fazla konuşulan konular arasında çıldıran Trabzonspor taraftarının görüntüleri vardı..

O taraftarın adı Ferhat Karlıdağ.
Trabzonlu.
Sosyal medyaya düşen görüntüleri bordo mavililer tarafından paylaşılarak milyonlarca kişiye ulaştı.
Trabzonspor’un son dakika golü yiyerek elendiği o anlarda sinirlerine hakim olamayan Araklılı Ferhat Karlıdağ’a İstanbul’da ulaştık.
Görüntülerde gol sonrası çıldırarak önce dükkanın salonuna doğru sandalyesini fırlatıyor ardından masayı yumrukluyor ve her tarafı tekmeliyor.
Konuyla ilgili Levent Ustabaşı’na konuşan Karlıdağ, görüntülerin bir sohbette gündeme geldiğini söyledi.
Arkadaşının maçı sorduğunu ve o anları arkadaşına anlatmak yerine izletmeye karar verdiğini ifade etti.
Görüntüleri izlediğinde çok güldüğünü ve haberi olmadan sosyal medyada paylaştığını belirtti.

BUNLARIN YÜZÜNDEN VEREM OLACAĞIM

“Daha önce de bu kadar sinirlendiniz mi?” sorusuna Ferhat Karlıdağ, “Evet ne edeyim. Çok sinirleniyorum. Maalesef sinirlendiğim anlar oldu. Çıldırdığım anlarda… Mesela bir gün televizyon fırlattım, akvaryum kırdım. Delirmemek elde mi? Türk futbolu bizi hasta ediyor. Verem olacağım bunların yüzünden. ” dedi.

TRABZONSPOR ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR

“Maçta başka neye sinirlendiniz?” sorusuna Karlıdağ, “Hakemler Trabzonspor’u harcıyor ve adeta doğruyor. Bu maçta da bu görüldü. Kırmızı kart vermesi çok mu normal? Trabzonspor üzerine oyunlar oynanıyor!” şeklinde konuştu. Sivas kaç defa deplasmanda kazandı. Tamam zaten Trabzonspor maçından sonra da kazanmasalar da olur. Sahada bir bize futbol oynarlar.

YAKAMIZI BIRAKMIYORLAR

“Her zaman hakemlerde mi suç? Takım nasıydı peki?” sorusuyla ilgili olarak da, “Takım tamam daha iyi olmalı tabiki. Eksikleri de var. Ama hakemler yakamızı bırakmıyor ki!” diyerek cevapladı.


“Evde maç izler misiniz?” sorusuna ise, “Hayır evde izlemem” şeklinde konuştu.

HAKEMLER NİYE BÖYLE?

“Peki bu bir spor gerek var mı bu kadar sinirlenmeye eleştirisine, “Bu bir sporsa hakemler neden böyle?” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor