D-SMART çıldırttı!

Haber61/spor servisiİstanbul İstinye’de toplanarak TFF binasına her türlü şike ispat ediliği halde Trabzonspor’un çalınan kupasının verilmeyişini protesto eden bordo mavilileri hedef alan Altan Tanrıkulu, D-Smart tarafından bu akşam maç yorumcusu olarak e

D-SMART çıldırttı!

Haber61/spor servisi

İstanbul İstinye’de toplanarak TFF binasına her türlü şike ispat ediliği halde Trabzonspor’un çalınan kupasının verilmeyişini protesto eden bordo mavilileri hedef alan Altan Tanrıkulu, D-Smart tarafından bu akşam maç yorumcusu olarak ekrana çıktı.

Trabzonsporlu taraftarlar maç sonrası yorumcu olarak gördükleri Tanrıkulu nedeniyle D-smart’a büyük tepki gösterdiler.

Fenerli Tanrıkulu o dönem piknik tüpünü TFF binasının önüne bırakan Trabzonspor taraftarına saygısız diyerek, “siz Türkiye Futbol Federasyonu hangi hakla böyle bir tepki koyursunuz? Piknik tüpünü oraya koymanın mantığı ne?” demisti.

Bu söylemleriyle de kalmayan Tanrıkulu UEFA ve TFF bayrağını indirip Trabzonspor bayrağını göndere çeken taraftarları, “Türk Bayrağını” gönderden indirmekle suçladı. "Türkiye Bayrağını nasıl indirirsiniz?" diye çıkış yapan Tanrıkulu, uyarıların ardından yaptığı yanlışın farkına varıp, böyle bir durumun söz konusu olmadığını öğrenince özür diledi.

Altan Tanrıkulu bu sözleriyle de kalmayıp "2010-2011 sezonunda Fenerbahçe şike yapmamış olamaz mı" cümlesiyle de dikkatleri çekmiş bordo mavililerden büyük tepki almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler