Curling Antrenör Eğitim ve Gelişim Semineri

Türkiye Buz Pateni Federasyonunca düzenlenen Curling Antrenör Eğitim ve Gelişim Semineri, sona erdi. İzmit ilçesindeki otelde Curling Milli Takımlar Teknik Direktörü Daniel Rafael tarafından verilen eğitime Ankara, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'den 7 antre

Curling Antrenör Eğitim ve Gelişim Semineri
Türkiye Buz Pateni Federasyonunca düzenlenen Curling Antrenör Eğitim ve Gelişim Semineri, sona erdi.
 
İzmit ilçesindeki otelde Curling Milli Takımlar Teknik Direktörü Daniel Rafael tarafından verilen eğitime Ankara, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'den 7 antrenör katıldı.
 
Rafael, yaptığı açıklamada, seminerin güzel ve yararlı geçtiğini belirterek, zamanın kısıtlı olması nedeniyle her şeyi konuşamadıklarını söyledi.
 
Milli takım kamplarının ardından antrenörlere daha fazla zaman ayıracaklarını ifade eden Rafael, 7 antrenöre curlingle ilgili temel konuları anlattığını kaydetti.
 
Rafael, katılımcı antrenör sayısının ilerleyen zamanlarda daha da artacağını dile getirerek, eğitim ve seminerlerin gelecek günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler