Cumhurbaşkanı Erdoğan kulüp başkanlarını kabul etti

Haber61/Haber Servisi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Saray'a 17.20'de giriş yapan heyet 55 dak

Cumhurbaşkanı Erdoğan kulüp başkanlarını kabul etti

Haber61/Haber Servisi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Saray'a 17.20'de giriş yapan heyet 55 dakika sonra 18.15'te ayrıldı.'

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Basına kapalı gerçekleşen kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuklarını toplantı odasının kapısında tek tek tokalaşarak karşıladı. Kulüp başkanları kendilerini tanıtırken, Erdoğan'ı yeni görevi nedeniyle tebrik ettiler ve başarı dileklerini sundular.

AKYAZI’YI SORMADI

Erdoğan, Sivas, Rize ve Konya ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan yeni statları hakkında bilgi aldı. Orman, "Sizi stadımızda ağırlamaktan onur duyarız. Yerinde de inşaatla ilgili detayları anlatabilirim" deyince Cumhurbaşkanı'nın cevabı, "İnşallah kısmet olursa gelmek isterim" oldu. Fakat Akyazı projesiyle ilgili bir şey sormadı.

SORUNLAR KONUŞULDU

Toplantıda sporda şiddet konusu ve kulüplerin vergi borçları ile ilgili çalışmalar da konuşuldu. Erdoğan'ın kulüp başkanlarına "Sizleri birlik ve beraberlik içinde görmek güzel. Birlikten kuvvet doğar. Sorunlar böyle çözülür" dediği öğrenildi.

DEMİRÖREN'E MORAL VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, toplantıda TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e, "Milli Takım kötü gidiyor olabilir. Ama Kazakistan maçıyla yeniden çıkışa geçecektir. İnşallah Kazakistan'ı yenip Avrupa Şampiyonası Finalleri umudumuzu tazeleyeceğiz" diyerek moral verdiği bildirildi.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU VE AZİZ YILDIRIM YOKTU

Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı
Göksel Gümüşdağ Kulüpler Birliği Bşk. ve Başakşehir Başkanı
Mesut Hoşcan Kulüpler Birliği Bşk.Yrd. ve Eskişehir Başkanı
Mecnun Otyakmaz Kulüpler Birliği Bşk.Yrd. ve Sivasspor Başkanı
Alp Üstüngör Kulüpler Birliği Genel Sekreteri
Serkan Terzi Kulüpler Birliği Genel Sekreter Yrd.
Hüseyin Eryüksel Akhisar Bld. Başkanı
Fikret Orman Beşiktaş Başkanı
Deniz Atalay Beşiktaş As Başkanı
Tuna Aktürk Balıkesirspor Başkanı
Recep Bölükbaşı Bursaspor Başkanı
Metin Kalkavan Ç.Rizespor Başkanı
Mithat Yenigün F.Bahçe Başkan Yrd.
Duygun Yarsuvat G.Saray Başkanı
Abdurrahim Albayrak G.Saray Başkan Yrd.
İbrahim Kızıl G.Antep Başkanı
İlhan Cavcav G.Birliği Başkanı
Mesut Altan Başakşehir As Başkanı
Mustafa Yolbulan Karabükspor Başkanı
Mustafa Aztopal Kasımpaşa Yöneticisi
Ziya Eren SAİK Erciyes Başkanı
Ali Kahramanlı Mersin İY. Başkanı
Ahmet Baydar T.Konyaspor Başkanı

TFF Başkanı ve Kulüpler Birliği, önce Spor Bakanı'nı ziyaret etti, ardından Cumhurbaşkanı'nın huzuruna çıktı

BEREKET DUASI HEDİYE EDİLDİ

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Erdoğan'a çim saha üzerinde 18 takımın amblemlerinin yer aldığı plaket ile el işlemesi Bereket Duası hediye etti.

BERABERLİK BİLE BİZE YETMEZ

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine gitmek için yarın Kazakistan ile dönüm maçı oynayacaklarını belirterek "Kazanmaktan başka seçeneğimiz yok. Beraberlik halinde bile şansımız biter" dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın kabulü sonrası konuşan Demirören, şöyle konuştu:

"Grup maçlarına şanssız başladık. Kimsenin beklemediği puanları kaybettik. Kazakistan maçı çok önemli bir hal aldı. Beraberlik halinde şansımız biter. Bu nedenle bu maç gruptaki şansımızı sürdürme anlamını taşıyacaktır. Brezilya maçında alınan sonuç bu maç için ölçü olamaz. Taraftarlarımız Kazakistan maçına ay-yıldızlı forma ile gelip tek yürek olup 90 dakika futbolculara destek vermeli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor