CSKA'lı Doumbia'ya bakın hele...

Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor ile golsüz berabere kalan CSKA Moskova'da iki yıldız oyuncu Trabzonspor'u hedef aldı.Maçta kırmızı kart göre Brezilyalı oyuncu Vagner Love, kırmızı kart için ‘ağır’ yorumu yapıp, Trabzon’un Şampiyonlar Ligi'nde tutulmak is

CSKA'lı Doumbia'ya bakın hele...

Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor ile golsüz berabere kalan CSKA Moskova'da iki yıldız oyuncu Trabzonspor'u hedef aldı.

Maçta kırmızı kart göre Brezilyalı oyuncu Vagner Love, kırmızı kart için ‘ağır’ yorumu yapıp, Trabzon’un Şampiyonlar Ligi'nde tutulmak istendiğini iddia etti. Doumbia ise “futbol erkek oyunu” diyerek Trabzonsporluları hedef aldı.

CSKA Moskova’nın mavi saçlı forveti Vagner Love Trabzonspor maçıyla ilgili sport.ru sitesine konuşurken, “Bence, biz bu sonuçtan memnun olmalıyız. CSKA, Trabzonspor’dan daha fazla şansı yarattı. Fakat ne yazık ki sonuç alamadı. Ama hakemin kırmızı kartı haksızdı. Şampiyonlar Ligi'ne sürpriz şekilde gelen Trabzonspor sanki bu ligde tutulmak isteniyor. Doumbia’nın yapmadığı bir hareketten atılması bunun en güzel örneği” ifadelerini kullandı.

Kırmızı kart gören ;Doumbia ise, “Benim yaptığım faulde kırmızı kart gerekmezdi” dedi. Kırmızı kartın ağır olduğunu söyleyen genç oyuncu,"Türk futbolcular bizi sürekli sert oynamakla suçladı. Modern futbolda herkes sert oynar. Türkler bunu bilmeli. Futbol sert erkek oyunu” dedi.

"Tek sorunumuz goldü" diyen Doumbia, “Böyle bir atmosferde oynamak çok keyifli. Türk hayranlarının yoğun desteği bizim oyunumuzu etkilemedi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor